Trouwhof

Kartrekker: Fenna

Met de bewoners van 4 appartementjes hebben we een klein Trouwhof- tuintje gemaakt. De ene helft groeit en bloeit beter dan de andere, maar ja, geduld is een schone zaak.

We zijn momenteel nog bezig om leuke bloemhangers aan de lantaarnpalen op het hofje te zoeken en die willen we met Burendag ophangen.

Veel buren hebben uiteindelijk een bloembak naar eigen keuze opgehangen aan de balkonranden, dat ziet er leuk uit. Stilletjes aan komt er ook meer gezelligheid op t pleintje, iedereen doet mee op zijn eigen manier. We hebben inmiddels nog veel meer plannen, maar dan voor volgend jaar:)
Bijvoorbeeld willen we een regenton plaatsen om de planten water te kunnen geven en we willen tegen de houten schuttingen mooie klimplanten plaatsen met veel bloemen.

Wat vooral leuk is, is dat er toch meer contact is ontstaan tussen alle bewoners. We hopen dan ook met de Burendag met de meerderheid te kunnn BBQ-en. Dat zou erg gezellig zijn.
Toen we bezig waren met de mini-tuintjes kwamen veel bewoners kijken, kletsen, we kregen koffie en plantjes om in de grond te zetten. Veel positieve reacties en een enkeling die het onzin vond, maar ach die moeten er ook zijn.

Ik moet eerlijk zeggen dat we niet zo bezig zijn geweest om mee te doen met prijzen te winnen oid, we vinden dit al een mooie en leuke stap in de goede richting.

De Kartrekkers hebben in ieder geval een paar avonden bij elkaar gezeten met de koekjes uit de Toolkit. Heel tof, de meesten kenden elkaar alleen maar van gezicht. De uitnodigingen voor de Burendag BBQ gaan nu de deur uit. Ik hoop dat de meerderheid kan komen, dat zou helemaal leuk zijn.
We hebben met de bewoners al regelmatig contact via onze Facebook groep maar niet iedereen zit daarin, bovendien is samen proosten toch leuker dan digitaal communiceren:)